Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding

Veelgestelde vragen

Sommige vragen worden vaker gesteld. De antwoorden op die vragen vind je hier.

De meest gestelde vragen

Het pasnummer staat achterop de pas. Het is het laatste deel van de barcode en bestaat uit acht cijfers. 

Heb je een Dordtpas besteld? Dan log je voor de eerste keer in bij Mijn Dordtpas door naar de laatste welkomstmail te gaan en daar op de link te klikken. 

Krijg je een foutmelding? Vraag dan een nieuw tijdelijk wachtwoord aan via Wachtwoord Vergeten. Probeer het met hiermee nog eens.

Let op! Je kunt geen account aanmaken via de knop Account Aanmaken. Dit werkt alleen als je een gratis Dordtpas of Dordtpas met tegoed hebt. 

Als je een gratis Dordtpas hebt, dan kun je zelf een account aanmaken. Ga hiervoor naar Account Aanmaken en vul je pasnummer en geboortedatum in. Krijg je een foutmelding? Let dan op de volgende dingen:

1. Heb je het juiste pasnummer ingevuld? Het pasnummer staat achterop de pas en bestaat uit de laatste 8 cijfers van de barcode.

2. Klopt het pasnummer met de juiste geboortedatum? Vul de geboortedatum in van de pashouder.

3. Het wachtwoord voldoet niet aan de eisen. Het wachtwoord bestaat uit minimaal 8 tekens met minstens 1 hoofdletter, 1 speciaal teken en 1 getal

Let op! Heb jij je pas zelf besteld (en dus niet gratis ontvangen)? Dan kun je geen account aanmaken via Account Aanmaken. Ga dan via de link in de laatste e-mail die je hebt ontvangen naar Mijn Dordtpas en log daar voor de eerste keer in. Werkt dit niet? Vraag dan een wachtwoord vergeten e-mail op.

Partners van Dordtpas scannen de pas als je tegoed besteedt, bijvoorbeeld aan contributie of schoolspullen. Neem je pas dus mee als je het tegoed wilt besteden. Het tegoed wordt automatisch afgeschreven. Het actuele tegoed vind je terug op Mijn Dordtpas

Als jouw (sport)school niet op de website staat, laat hen dan contact opnemen met partners@dordtpas.nl. Wij voegen hen dan binnen een dag toe. Daarna kun je gewoon met het tegoed betalen, zoals je gewend bent! 

Kom je er niet uit?

We helpen je graag. Wil je ons iets anders laten weten? Mag natuurlijk ook.

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app