Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding

Mantelzorgwaardering

De gemeente Dordrecht bedankt de Dordtse mantelzorgers met de mantelzorgwaardering. Deze mantelzorgwaardering bestaat uit een gratis Dordtpas ter waarde van €50,-, met daarop een tegoed van €75,- dat te besteden is bij een groot aantal partners van Dordtpas. Hoe je als mantelzorger van een inwoner van Dordrecht hiervoor in aanmerking komt lees je op de website van MEE Mantelzorg.

Heb je de mantelzorgwaardering bij MEE Mantelzorg aangevraagd? Dan ontvang je van hen een vouchercode waarmee je de Dordtpas gratis kunt bestellen. Deze code vul je in tijdens het online bestellen of neem je mee naar de Stadswinkel.

Je krijgt een vouchercode van MEE Mantelzorg waarmee je een gratis pas kunt bestellen. Heb je de pas ontvangen? Dan staat hier een tegoed van €75,- op. Dit kun je ook gebruiken om je OV-chipkaart mee op te laden. Laat (een deel van) je tegoed bij Qbuzz op je OV-chipkaart zetten.

Op de speciale pagina voor mantelzorgers lees je alles over de exclusieve actie die Dordtpas voor mantelzorgers organiseert.

 

In de informatie over de actie staat aangegeven hoe je kunt inschrijven voor een actie. Kijk voor meer informatie op de speciale pagina voor mantelzorgers.

 

Heb je een Dordtpasvoucher ontvangen, dan kun je daarmee gratis de Dordtpas aanvragen. Ga hiervoor in het menu naar Dordtpas Bestellen. Klik op de tekst vouchercode invullen. Vul hier de vouchercode in die op de Dordtpasvoucher staat. Rond daarna de bestelling af.

Let op! Wil je ook een Dordtpas bestellen tegen het kindtarief van €12,50? Doe dat dan in dezelfde sessie.

Staat je antwoord er niet tussen?

Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app