Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding

Partner informatie

Met Dordtpas halen Dordtenaren alles uit hun stad, en zichzelf. Wil je jouw aanbod op een leuke manier onder de aandacht brengen van deze groep? Meld je dan aan als partner. Ruim 300 ondernemingen & instellingen gingen je al voor!
Bekijk hieronder de ervaringen van 2 enthousiaste partners.

Wat is het?

Iedereen kan gebruikmaken van de Dordtpas, en zo gratis of met korting op pad. Daarnaast ontvangen sommige pashouders tegoed, waarmee zij zaken (eventueel met korting) kunnen aanschaffen. Als aanbieder kun je meedoen met twee soorten aanbiedingen: een actie of activiteit (of allebei). 

Acties

De pashouder krijgt korting, bijvoorbeeld op de toegang of de aanschaf van een product. De minimale korting is 25%. Als je als partner 100% korting geeft, compenseert in bijzondere gevallen de gemeente een deel van de korting.

Activiteiten

Pashouders met een tegoed op hun Dordtpas kunnen hiermee voor bepaalde zaken betalen. Denk hierbij aan de contributie van de sportclub, schoolreisjes, pianoles, zwemles of de aanschaf van fiets, computer en sportattributen.

Natuurlijk is het ook mogelijk zowel een actie als een activiteit aan te bieden. Pashouders krijgen dan bijvoorbeeld 50% korting en kunnen de rest met hun tegoed betalen. 

Hoe werkt het?

Er worden ieder jaar reclamemiddelen gemaakt. Je acties vind je onder andere hier terug:

  • Makkelijke website en app
  • Maandelijkse nieuwsbrief naar alle pashouders
  • Leuke posts op Instagram en Facebook

    Het is heel makkelijk:
  • Je meld je aan als partner
  • Je laat ons weten welke actie en/of activiteit de pashouder bij jou kan doen 
  • Je verwelkomt de Dordtpashouder
     

Hoe maak ik promotie?

Hieronder vind je materiaal van Dordtpas die je kunt downloaden. Deze kan je vervolgens inzetten voor de promotie van je aanbieding of actie.

A4 poster

Logo

Let op:
Dordtpas zal haar toestemming moeten geven op de uiting, alvorens deze kan worden gepubliceerd. Dordtpas zal haar toestemming onthouden indien en voor zover het te voorzien is dat de actie of campagne afbreuk zal doen aan het merk Dordtpas. Voor goedkeuring van Dordtpas stuur je een mail naar partners@dordtpas.nl en voeg je de promotie uiting toe.

Word partner

Wil je je opgeven als partner? Meld je dan aan! In onze handleiding vind je precies hoe dat in z'n werk gaat. Zodra je je hebt aangemeld, nemen we contact met je op.  

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 
 

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app