Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding

Alles voor mantelzorgers

Afhaalactie 2024!

Let op: Je kunt van één van de vier acties gebruikmaken!

Dit jaar hebben we vier geweldige acties waar je uit kunt kiezen. Voor ieder wat wils dus! Fleur je huis of tuin op, geniet van een zoete lekkernij of zak met een lekker biertje onderuit in het zonnetje. Je kunt van één van de vier acties gebruikmaken. Bekijk de acties hieronder.

Let op! De afhaalactie loopt van zaterdag 13 april tot en met vrijdag 31 mei 2024.

Perkplantjes actie
Drie perkplantjes van Tuinwereld

Haal drie gratis perkplantjes naar keuze af bij Tuinwereld Dordrecht. Meld je links van de ingang bij de servicebalie van Tuinwereld met je Dordtpas. Hier krijg je een afhaalbewijs waar je de plantjes mee kunt ophalen.

Provinciale weg 4, 3319 LH Dordrecht

Bars Christa's
Twee bars van Christa’s Cookies

Ben jij een echte zoetekauw? Dan kun je bij Christa’s terecht voor een ruime keuze aan heerlijke zoete bars. Van Millionairs slices tot blondies, jij kan je geluk niet op! Als mantelzorger krijg je er twee gratis. Dat wordt smullen!

Steeg Oversloot 55, 3311 PP Dordrecht

Schapenkoppenbiertjes
Twee speciaalbiertjes van HALLO Dordrecht

Bij HALLO Dordrecht zijn er voor de échte liefhebber twee Schapenkoppen biertjes op te halen. Deze speciaalbiertjes zijn gebrouwen in de Dordtse Stadsbrouwerij. Je kunt kiezen uit 4 krachtige smaken: Amber, Blond, Dubbel of Triepel. Voor welke smaken kies jij?

Voorstraat 276, 3311 ET Dordrecht

Kaart van chocolade
Een ansichtkaart van Olala Chocola

Geen normale ansichtkaart, maar een ansichtkaart van chocolade! Deze heerlijke chocoladereep van 120 gram is verkrijgbaar met wel meer dan 20 herkenbare Dordtse iconen. De keuze is reuze bij Olala Chocola! De reep zit in een mooie cadeauverpakking, dus ook leuk om weg te geven!

Voorstraat 182, 3311 ES Dordrecht 

Voorstraat 318, 3311 CW Dordrecht

asz
4 uur gratis parkeren bij het ASZ

Bij MEE Mantelzorg geregistreerde mantelzorgers met een Dordtpas kunnen tot 4 uur gratis parkeren bij het Albert Schweitzer ziekenhuis op parkeerterrein Gezondheidspark. Laat nadat je geparkeerd hebt je Dordtpas scannen bij de receptie van het ASZ. Zij zetten de korting op je parkeerticket, zodat je gratis kunt uitrijden tot 4 uur na inrijden. Van deze actie kun je het gehele jaar gebruikmaken.

 

Tegoed besteden

Ben jij mantelzorger en heb je een pas met tegoed? Bekijk hieronder het overzicht om te ontdekken waar je je tegoed kunt besteden.

Pas aanvragen

Ben jij mantelzorger en heb je nog geen Dordtpas? Mantelzorgers ontvangen een vouchercode waarmee ze een gratis Dordtpas kunnen aanvragen. Hierop staat in 2024 een tegoed van € 75,- dat te besteden is bij een groot aantal Dordtpaspartners.

De Dordtpas is een cadeautje waarmee ik leuke dingen kan doen

- Marja Jonker, mantelzorger

Wil je weten wat de Dordtpas voor jou kan betekenen?

Ik wil een Dordtpas bestellen

Heb jij als mantelzorger een vouchercode ontvangen van MEE Mantelzorg? Leuk! Dan ben je nog maar één stap verwijderd van een Dordtpas.

Bekijk het filmpje hieronder hoe je een Dordtpas met vouchercode kunt aanvragen of bestel direct je pas via de button. Je ziet nu een standaard Dordtpas van € 50,- verschijnen. Klik daaronder op vouchercode invoeren en vul jouw unieke kortingscode in. Je kunt nu een Dordtpas bestellen. 

Heb je geen voucher ontvangen, maar denk je dat je wel in aanmerking komt?

Meld je aan bij MEE Mantelzorg. Zij beoordelen of je een mantelzorger bent. Je ontvang dan een vouchercode waarmee je een gratis Dordtpas kunt aanvragen. Dit kan op de website of in de Stadswinkel. Bekijk hier het filmpje hoe je een Dordtpas met vouchercode kunt aanvragen.

Veelgestelde vragen

De gemeente Dordrecht bedankt de Dordtse mantelzorgers met de mantelzorgwaardering. Deze mantelzorgwaardering bestaat uit een gratis Dordtpas ter waarde van €50,-, met daarop een tegoed van €75,- dat te besteden is bij een groot aantal partners van Dordtpas. Hoe je als mantelzorger van een inwoner van Dordrecht hiervoor in aanmerking komt lees je op de website van MEE Mantelzorg.

Heb je de mantelzorgwaardering bij MEE Mantelzorg aangevraagd? Dan ontvang je van hen een vouchercode waarmee je de Dordtpas gratis kunt bestellen. Deze code vul je in tijdens het online bestellen of neem je mee naar de Stadswinkel.

Je krijgt een vouchercode van MEE Mantelzorg waarmee je een gratis pas kunt bestellen. Heb je de pas ontvangen? Dan staat hier een tegoed van €75,- op. Dit kun je ook gebruiken om je OV-chipkaart mee op te laden. Laat (een deel van) je tegoed bij Qbuzz op je OV-chipkaart zetten.

Op de speciale pagina voor mantelzorgers lees je alles over de exclusieve actie die Dordtpas voor mantelzorgers organiseert.

 

In de informatie over de actie staat aangegeven hoe je kunt inschrijven voor een actie. Kijk voor meer informatie op de speciale pagina voor mantelzorgers.

 

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app