Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding

Alles voor mantelzorgers

Het mantelzorgtegoed van 2023 is € 75 en te besteden tot en met 31 december 2023. Het tegoed van 2022 en het verlengde tegoed van 2021 zijn per 31 december 2022 komen te vervallen.

Exclusieve acties voor mantelzorgers

Net als afgelopen jaar organiseert Dordtpas ook in 2023 exclusieve en leuke acties voor mantelzorgers. Van een leuke stedentrip of een stadswandeling door Dordrecht tot het afhalen van gratis perkplantjes om je tuin op te fleuren, er is voor iedereen wat te doen.

Begin 2023 informeren we je over de nieuwe acties. Houd deze pagina en je mailbox in de gaten.

 

Tegoed besteden

Ben jij mantelzorger en heb je een pas met tegoed? Bekijk hieronder het overzicht om te ontdekken waar je je tegoed kunt besteden.

Pas aanvragen

Ben jij mantelzorger en heb je nog geen Dordtpas?Mantelzorgers ontvangen een vouchercode waarmee ze een gratis Dordtpas kunnen aanvragen. Hierop staat  in 2023 een tegoed van € 75,- dat te besteden is bij een groot aantal Dordtpaspartners.

De Dordtpas is een cadeautje waarmee ik leuke dingen kan doen

- Marja Jonker, mantelzorger

Wil je weten wat de Dordtpas voor jou kan betekenen?

Ik wil een Dordtpas bestellen

Heb jij als mantelzorger een vouchercode ontvangen van jouw organisatie? Leuk! Dan ben je nog maar één stap verwijderd van een Dordtpas.

Bekijk het filmpje hieronder hoe je een Dordtpas met vouchercode kunt aanvragen of bestel direct je pas via de button. Je ziet nu een standaard Dordtpas van €40,- verschijnen. Klik daaronder op vouchercode invoeren en vul jouw unieke kortingscode in. Je kunt nu een Dordtpas bestellen. 

Heb je geen voucher ontvangen, maar denk je dat je wel in aanmerking komt?

Meld je aan bij Stichting MEE. Zij beoordelen of je een mantelzorger bent. Je ontvang dan een vouchercode waarmee je een gratis Dordtpas kunt aanvragen. Dit kan op de website of in de Stadswinkel. Bekijk hier het filmpje hoe je een Dordtpas met vouchercode kunt aanvragen.

Veelgestelde vragen

De gemeente Dordrecht bedankt de Dordtse mantelzorgers met de mantelzorgwaardering. Deze mantelzorgwaardering bestaat uit een gratis Dordtpas ter waarde van €40,-, met daarop een tegoed van €75,- dat te besteden is bij een groot aantal partners van Dordtpas. Hoe je als mantelzorger van een inwoner van Dordrecht hiervoor in aanmerking komt lees je op de website van Stichting MEE.

Heb je de mantelzorgwaardering bij Stichting MEE aangevraagd? Dan ontvang je van hen een vouchercode waarmee je de Dordtpas gratis kunt bestellen. Deze code vul je in tijdens het online bestellen of neem je mee naar de Stadswinkel.

Je krijgt een vouchercode van Stichting MEE waarmee je een gratis pas kunt bestellen. Heb je de pas ontvangen? Dan staat hier een tegoed van €75,- op. Dit kun je ook gebruiken om je OV-chipkaart mee op te laden. Laat (een deel van) je tegoed bij Qbuzz op je OV-chipkaart zetten.

Op de speciale pagina voor mantelzorgers lees je alles over de exclusieve actie die Dordtpas voor mantelzorgers organiseert.

 

In de informatie over de actie staat aangegeven hoe je kunt inschrijven voor een actie. Kijk voor meer informatie op de speciale pagina voor mantelzorgers.

 

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app