Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding

Alles voor vrijwilligers

Van een stedentrip tot stadswandeling

In 2023 organiseert Dordtpas ook exclusieve en leuke acties voor vrijwilligers. Van een leuke stedentrip of een stadswandeling door Dordrecht tot het afhalen van een gratis lekkernij. Er is voor iedereen wat te doen. Begin 2023 informeren we je over de nieuwe acties. Houd deze pagina en je mailbox in de gaten.

Dudok in het Park
Wandelen in Rotterdam en Kinderdijk op 1 dag (inclusief koffie en Dudok appeltaart en een ijsje)

Duur van de actie: maandag 7 tot en met vrijdag 18 augustus

Dagprogramma:

  • Vaar met de Waterbus van Dordrecht naar Rotterdam halte Erasmusbrug
  • Wandel heerlijk naar Dudok in het park bij de Euromast en geniet van deze heerlijke bekende appeltaart met een kopje koffie. Klik hier voor inspiratie voor een extra wandeling
  • Vaar met Waterbus van Rotterdam naar Kinderdijk
  • Wandel door Kinderdijk en geniet van deze oer-Hollandse plek onder het genot van een ijsje, gratis af te halen bij de horeca
  • Vaar weer terug naar Dordrecht met de Waterbus

Let op: Wil je van deze actie gebruik maken maar heb je geen persoonlijke mail gehad. Bel dan met 14078 en vraag je persoonlijke kortingscode aan en klik hier om je aan te melden.

Met de Dordtpas haal je alles uit je stad en is er voor ieder wat wils. Van het eten van een overheerlijke pizza tot een gratis stadswandeling maken. Bekijk hier alle leuke acties. Wil je weten hoeveel voordeel je uit de Dordtpas haalt? Bekijk dan het voorbeeld hieronder.

Acties Dordtpas

Dordtpas aanvragen met korting

Werkt jouw organisatie met vrijwilligers en is deze gevestigd in Dordrecht? Dan kan je via INZET078! voor je vrijwilligers een kortingscode aanvragen waarmee zij de pas met 75% korting of zelfs gratis kunnen bestellen. Je kunt zelf kiezen welke kortingscode je aanvraagt. Zodra de aanvraag is goedgekeurd door INZET078! kunnen vrijwilligers met de kortingscode zelf een Dordtpas bestellen. 

Ik wil een Dordtpas bestellen

Heb jij als vrijwilliger een kortingscode ontvangen van jouw organisatie? Leuk! Dan ben je nog maar één stap verwijderd van een Dordtpas.

Door op onderstaande button te klikken, kom je in het besteloverzicht. Je ziet nu een standaard Dordtpas van €40,- verschijnen. Klik daaronder op vouchercode invoeren en vul jouw unieke kortingscode in. Je kunt nu een Dordtpas bestellen voor €10,-. 

Vrijwilligers in het zonnetje

Benieuwd naar wat je allemaal met de Dordtpas kunt doen? Bekijk dan het filmpje.

Veelgestelde vragen

Dordtse organisaties kunnen met 75% korting een Dordtpas aanschaffen (normale prijs €40,) als ze voldoen aan de voorwaarden. Je krijgt de Dordtpas eventueel via jouw vrijwilligersorganisatie. Kijk voor meer informatie op de website van Inzet078!

Dat kan zeker! Dordtse organisaties kunnen met 75% korting (normale prijs €40,) een Dordtpas aanschaffen voor vrijwilligers. Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op de website van Inzet078!.

Dordtse organisaties kunnen met 75% korting (normale prijs €40,-) een Dordtpas aanschaffen voor hun vrijwilligers die in Dordrecht vrijwilligerswerk doen maar hier niet wonen voor slechts €10,-. Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op de website van Inzet078!.

Heb je een Dordtpasvoucher ontvangen, dan kun je daarmee gratis de Dordtpas aanvragen. Ga hiervoor in het menu naar Dordtpas Bestellen. Klik op de tekst vouchercode invullen. Vul hier de vouchercode in die op de Dordtpasvoucher staat. Rond daarna de bestelling af.

Let op! Wil je ook een Dordtpas bestellen tegen het kindtarief van €10,-? Doe dat dan in dezelfde sessie. 

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app