Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding

Alles voor vrijwilligers

Van een stedentrip tot stadswandeling

Ook in 2024 organiseert Dordtpas ook exclusieve en leuke acties voor vrijwilligers. Van een leuke stedentrip of een stadswandeling door Dordrecht tot het afhalen van een gratis lekkernij. Er is voor iedereen wat te doen. Begin 2024 informeren we je over de nieuwe acties. Houd deze pagina en je mailbox in de gaten.

Met de Dordtpas haal je alles uit je stad en is er voor ieder wat wils. Van het eten van een overheerlijke pizza tot een gratis stadswandeling maken. Bekijk hier alle leuke acties. Wil je weten hoeveel voordeel je uit de Dordtpas haalt? Bekijk dan het voorbeeld hieronder.

Rekentabel

Dordtpas aanvragen met korting

Werkt jouw organisatie met vrijwilligers en is deze gevestigd in Dordrecht? Dan kan je via INZET078! voor je vrijwilligers een kortingscode aanvragen waarmee zij de pas met 50% korting of zelfs gratis kunnen bestellen. Je kunt zelf kiezen welke kortingscode je aanvraagt. Zodra de aanvraag is goedgekeurd door INZET078! kunnen vrijwilligers met de kortingscode zelf een Dordtpas bestellen. Bekijk in onderstaande video hoe je een kortingscode aan kunt vragen.

Ik wil een Dordtpas bestellen

Heb jij als vrijwilliger een kortingscode ontvangen van jouw organisatie? Leuk! Dan ben je nog maar één stap verwijderd van een Dordtpas.

Door op onderstaande button te klikken, kom je in het besteloverzicht. Je ziet nu een standaard Dordtpas van € 50,- verschijnen. Klik daaronder op vouchercode invoeren en vul jouw unieke kortingscode in. Je kunt nu een Dordtpas bestellen met korting!

Vrijwilligers in het zonnetje

Benieuwd naar wat je allemaal met de Dordtpas kunt doen? Bekijk dan het filmpje.

Veelgestelde vragen

Dordtse organisaties kunnen met 50% korting een Dordtpas aanschaffen (normale prijs € 50,-) als ze voldoen aan de voorwaarden. Je krijgt de Dordtpas eventueel via jouw vrijwilligersorganisatie. Kijk voor meer informatie op de website van Inzet078!

Dat kan zeker! Dordtse organisaties kunnen met 50% korting (normale prijs € 50,-) een Dordtpas aanschaffen voor vrijwilligers. Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op de website van Inzet078!.

Dordtse organisaties kunnen met 50% korting (normale prijs € 50,-) een Dordtpas aanschaffen voor hun vrijwilligers die in Dordrecht vrijwilligerswerk doen maar hier niet wonen. Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op de website van Inzet078!.

Heb je een Dordtpasvoucher ontvangen, dan kun je daarmee gratis de Dordtpas aanvragen. Ga hiervoor in het menu naar Dordtpas Bestellen. Klik op de tekst vouchercode invullen. Vul hier de vouchercode in die op de Dordtpasvoucher staat. Rond daarna de bestelling af.

Let op! Wil je ook een Dordtpas bestellen tegen het kindtarief van €12,50? Doe dat dan in dezelfde sessie. 

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app