Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud

Bestel hier je Dordtpas

Met de Dordtpas haal jij een jaar lang alles uit je stad. Binnen tien werkdagen ligt hij bij je op de mat, en kun jij op pad!

 

Voorbeeld van een dordtpas
Dordtpas 2021
Geldig t/m 31 december 2021
  • Dordtpas voor volwassenen (actietarief)Voor iedereen te koop, van binnen en buiten Dordrecht.
    €40,-€30,- p/st.
  • Dordtpas voor kinderen (pas met korting)Alleen voor kinderen die in Dordrecht wonen en waarvan minimaal één ouder ook een Dordtpas koopt.
    €10,- p/st.

Ik wil een Dordtpas bestellen

Bestel je Dordtpas gemakkelijk online. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je partner en kinderen in één bestelling. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een gratis pas, doe dan de check. 

Krijg jij een gratis Dordtpas?

Dordtenaren met een lager inkomen komen in aanmerking voor een pas tegen een gereduceerd tarief, of een pas met tegoed. Ontdek of jij een gratis Dordtpas krijgt.

Ik heb een voucher ontvangen

Heb jij als mantelzorger een voucher met een code ontvangen, dan krijg je de Dordtpas gratis en staat er een tegoed op je pas. Gebruik de code tijdens het bestelproces.

Meer info

Ik wil een Dordtpas cadeau doen

De Dordtpas is vele cadeaus ineen: gratis naar de film, musea en attractieparken. En korting op workshops, koffie, uit eten en sporten. Daar is de jarige wel een tijdje zoet mee! 

Doe 'm cadeau

Ik koop liever in het echt

De Dordtpas is ook te koop bij de Stadswinkel. Op dit moment is de stadswinkel nog gesloten i.v.m. het coronavirus. 

Bekijk op kaart
Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Let op!

Als gevolg van het coronavirus kun je de Dordtpas tijdelijk niet aanvragen bij de Stadswinkel. Gebruik maken van een Dordtpas-actie? Kijk op de site van de partner of dit mogelijk is en of je van te voren moet reserveren.