Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding

Mijn Dordtpas

Mijn Dordtpas is jouw persoonlijke account dat gekoppeld is aan je pas. Je kunt hier alles vinden over je pas: welke acties je hebt gedaan, wat er op je wensenlijstje staat en hoeveel je hebt bespaard. Als je een pas met tegoed hebt, kun je hier ook vinden waar je je tegoed aan hebt besteed en hoeveel tegoed er nog op je pas staat.

Op Mijn Dordtpas vind je ook de passen van de gezinsleden voor wie je een pas hebt besteld. Klik in het menu op een naam om de informatie te zien van de juiste persoon.

Als je niet in kunt loggen bij Mijn Dordtpas, vertelt de foutmelding je wat je niet goed hebt gedaan. Je wachtwoord is bijvoorbeeld niet goed, of je geboortedatum komt niet overeen met de gebruikersnaam. Pas dit aan en probeer het nog eens. Lukt het nog steeds niet of snap je het niet? Stuur ons even een berichtje via Facebook Messenger of bel naar 14 078, dan helpen we je graag!

Als je een gratis Dordtpas hebt, dan kun je zelf een account aanmaken. Ga hiervoor naar Account Aanmaken en vul je pasnummer en geboortedatum in. Krijg je een foutmelding? Let dan op de volgende dingen:

1. Heb je het juiste pasnummer ingevuld? Het pasnummer staat achterop de pas en bestaat uit de laatste 8 cijfers van de barcode.

2. Klopt het pasnummer met de juiste geboortedatum? Vul de geboortedatum in van de pashouder.

3. Het wachtwoord voldoet niet aan de eisen. Het wachtwoord bestaat uit minimaal 8 tekens met minstens 1 hoofdletter, 1 speciaal teken en 1 getal

Let op! Heb jij je pas zelf besteld (en dus niet gratis ontvangen)? Dan kun je geen account aanmaken via Account Aanmaken. Ga dan via de link in de laatste e-mail die je hebt ontvangen naar Mijn Dordtpas en log daar voor de eerste keer in. Werkt dit niet? Vraag dan een wachtwoord vergeten e-mail op.

Heb je een Dordtpas besteld? Dan log je voor de eerste keer in bij Mijn Dordtpas door naar de laatste welkomstmail te gaan en daar op de link te klikken.

Krijg je een foutmelding? Vraag dan een nieuw tijdelijk wachtwoord aan via Wachtwoord Vergeten. Probeer het met hiermee nog eens.

Let op! Je kunt geen account aanmaken via de knop Account Aanmaken. Dit werkt alleen als je een gratis Dordtpas of Dordtpas met tegoed hebt.

Staat je antwoord er niet tussen?

Bekijk alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app