Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud

haal alles uit binnenblijven

tip

Heb je Netflix en Videoland al uitgespeeld en kan je geen puzzel meer zien? Dan zijn er nog genoeg andere leuke dingen die je thuis kunt doen. Wij zetten ze op een rijtje!

Pizza night!

De lekkerste Napolitaanse pizza altijd bij je thuis? Dat kan! Of jou nou voor een snelle hap of een uitgebreid diner wil gaan, met de verse diepvriespizza’s van Osteria Luca zet je in een handomdraai een heerlijk Italiaans diner op tafel. Met Dordtpas krijg je 1 pizza gratis.

Osteria- bar Luca
Gratis overheerlijke pizza Margherita
Geldig t/m 31 december 2021

Even inzoomen

Zo dichtbij heb je Panorama Mesdag nog nooit bekeken! In het online museum kan je in en uit zoomen op dit kunstwerk en ontdek je details die je met het blote oog bijna niet kunt zien.

Dwalen in verhalen

Wist je dat je als lid van Bibliotheek AanZet keuze hebt uit ruim 29.000 e-books? Zo hoef je dus de deur helemaal niet uit om een boek te lenen. Dat betekent: nog meer tijd om te lezen. Met Dordtpas krijg je €7,50 korting op een abonnement.

Bibliotheek AanZet
€7,50 korting op het abonnement
Geldig t/m 31 december 2021

Thuis-workout

Blijf fit tijdens de lockdown met de thuis-workouts van Mountain Network Dordrecht. Op hun Facebook pagina delen ze verschillende workout video's die jij gratis mee kan doen.Het enige wat je nodig hebt is een tafel... Makkie toch?

Aapjes kijken

Op het YouTube-kanaal van Diergaarde Blijdorp kijk je je ogen uit. Neem een kijkje bij jouw favoriete dier of ga backstage met een van de verzorgers.

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Let op!

Als gevolg van het coronavirus kun je de Dordtpas tijdelijk niet aanvragen bij de Stadswinkel. Gebruik maken van een Dordtpas-actie? Kijk op de site van de partner of dit mogelijk is en of je van te voren moet reserveren.