Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
alle acties
Osteria- bar Luca

Gratis overheerlijke pizza Margherita

Geldig t/m 31 december 2021
Ook gebruik maken van deze actie?
Bestel je pas
Een heerlijke dunne bodem, luchtige en licht krokante korst, met de hand gemaakt en belegd met de beste ingrediënten: Dat is onze pizza Margherita. Nu eenmalig helemaal gratis, tot snel! Wil je een andere pizza, dan betaal je het verschil zelf bij.
1x gratis overheerlijke pizza Margherita
standaardtarief van €9,50 voor €0,-
 • Waar
  Voorstraat 256 B
  3311ET Dordrecht
  Open in maps
 • Meer info
 • Reserveringen
  0616085156https://www.lucadordrecht.nlreserveren is verplicht via bovenstaande website. Vermeld bij jouw reservering dat je gebruik maakt van de Dordtpas-actie. De gratis (frozen) pizza geldt alleen bij afhalen.
 • Let op
  de lekkerste Napolitaanse pizza altijd bij je thuis? Dat kan! Of jou nou voor een snelle hap of een uitgebreid diner wil gaan, met de ontwikkeling van onze verse diepvriespizza’s zet je in een handomdraai een heerlijk Italiaans diner op tafel. De frozen pizza's maken we vers. Ze zijn voorgebakken en al bijna gaar, de ingrediënten vriezen we mee in wanneer we de pizza's verpakken. Mede daarom laat je de pizza eerst 25 min. ontdooien op kamertemperatuur, daarna bak je 'm af op 220 graden voor slechts 4-6 min. Er zijn 4 verschillende smaken. Maak het af met een scheut lekkere olijfolie en smullen maar!
 • Duur van de actie
  Deze actie is geldig van 31 december 2020 t/m 31 december 2021
Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Let op!

Als gevolg van het coronavirus kun je de Dordtpas tijdelijk niet aanvragen bij de Stadswinkel en zijn door de geldende maatregelen sommige Dordtpas-acties niet mogelijk. Gebruik maken van een Dordtpas-actie? Kijk op de site van de partner of dit mogelijk is en of je van te voren moet reserveren.