Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud

Wie krijgt tegoed?

Ben jij mantelzorger of ben jij tussen de 4 en 18 jaar en kom je uit een gezin met een laag inkomen? Dan kom je misschien in aanmerking voor een Dordtpas met tegoed. Of jij er ook een krijgt kun je hieronder controleren. Het is ook mogelijk dat je geen tegoed krijgt, maar wel een gratis pas.

 

Twee soorten tegoed

Er zijn twee soorten tegoed: het Mantelzorgtegoed en het Kindtegoed. Hieronder lees je wie in aanmerking komen voor dit tegoed, en waar het tegoed besteed kan worden. 

Mantelzorgtegoed

Mantelzorgers ontvangen een vouchercode via Stichting MEE waarmee zij een gratis Dordtpas kunnen aanvragen. Hierop staat dit jaar een tegoed van € 100,- dat te besteden is bij een groot aantal partners.

Kindtegoed

Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen ontvangen de pas gratis én met tegoed. Zij kunnen dit besteden aan zaken als schoolreisjes, fiets, sport of laptop. 

Doe de check!

Mantelzorgers en kinderen van 4 t/m 17 jaar komen in aanmerking voor een Dordtpas met tegoed. Heb je een mantelzorg vouchercode ontvangen? Bestel dan meteen je pas via deze pagina. Heb je geen voucher ontvangen, maar denk je hier wel recht op te hebben, ga dan naar Stichting MEE

Het is ook mogelijk dat je geen tegoed krijgt, maar wel een gratis pas. Check 't hier! 

Kom ik in aanmerking voor een pas met tegoed?

Bekijk hier eenvoudig of je in aanmerking komt voor een gratis pas of een pas met tegoed.

Woon je in Dordrecht?
Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Let op!

Als gevolg van het coronavirus kun je de Dordtpas tijdelijk niet aanvragen bij de Stadswinkel. Gebruik maken van een Dordtpas-actie? Kijk op de site van de partner of dit mogelijk is en of je van te voren moet reserveren.