Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding

lekker in de stad

Terras dordt
tip

Haal alles uit je stad en geniet van al het lekkers dat Dordrecht te bieden heeft. Of je nu zin hebt in pizza na een lange dag, of juist even wil opwarmen met een kop koffie of thee: Dordt heeft het. Ga uit eten, doe eens een high-tea of proef de lekkerste poffertjes die je in Dordt kunt vinden. En met je Dordtpas ontdek jij dit allemaal gratis of met fikse korting. Pak je pas en ga op pad!

Haal meer uit eten...

Je maag rommelt: honger! Gelukkig bevind je je in Dordrecht altijd in de buurt van een leuke eetplek, genoeg om een heel pasjaar mee te vullen. Niet alleen in de historische binnenstad, maar ook daarbuiten. Of je nu zin hebt in een portie echt Nederlandse poffertjes, of juist iets nieuws wil proberen. Hoog tijd om op ontdekkingstocht te gaan.

... en drinken

Iets te vieren, of juist een doodnormale maandag? Met je pas maak je van elke dag een feest. Dat is ook niet moeilijk met al die leuke terrassen, restaurants en cafés in Dordt. Drink een kopje koffie in een kleine koffiezaak, ga samen naar een museum en daarna thee drinken, of maak er een dag uit van met een film en wijn toe. Proost!

terras dordt
Terras in Dordrecht

Nog meer lekkers

Ach, eigenlijk ben je in Dordecht nooit uitgekeken. Ben je gek op zoet, of word je juist blij van hartig? Of je nu met familie, vrienden, een vage kennis of eerste date op pad gaat, er is van alles te ontdekken. Van sfeervolle bistro’s tot snelle toko’s, van uitgebreide diners tot bijzondere koffiedates, oude tot nieuwe plekken, en met overal een ander publiek: met je Dordtpas krijg je toegang tot het lekkerste wat Dordrecht te bieden heeft!

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app