Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding

Haal alles uit winterpret

tip

De dagen worden korter en kouder: de winter komt eraan. Maar dat is geen reden om binnen te blijven zitten. Speciaal voor de maand december hebben we alvast deze winterse uitjes op een rijtje gezet. Ga het ijs op, bezoek Nederland in het klein, geniet van een warme snack en nog veel meer! Dus, sjaal om en eropuit!

Winters sfeertje

Elke winter verandert Plaswijckpark in Winterwijck! Laat je schaatskunsten zien op de overdekte schaatsbaan, leef je uit op de langlaufbaan en warm je op bij restaurant Smikkel en Slurp. Met je Dordtpas krijg je gratis entree tot dit Winter Wonderland.

 

Plaswijckpark
Gratis entree
Geldig t/m 31 december 2022

Winterpret… in het klein

Kom naar de winterweken in Madurodam! Van 18 december tot en met 9 januari is Madurodam versiert met duizenden lichtjes. Loop door een magisch klein Nederland en ontdek het Winterplein. Met je Dordtpas ga je gratis naar deze mini-winterwereld.

Madurodam B.V.
Gratis entree
Geldig t/m 31 december 2022

(IJs)bere gezellig

In het najaar verandert Diergaarde Blijdorp in een gezellige winterwereld met sfeervolle pleinen, lichtjes, heerlijke hapjes en warme drankjes. Met je Dordtpas kun je 1x naar de dierentuin voor maar € 5,- of krijg 50% korting op een jaarabonnement.

Diergaarde Blijdorp
1x entree voor € 5,- of 50% korting op het abonnement
Geldig t/m 31 december 2022

Het circus is in de stad!

Het Dordts Wintercircus is na 9 jaar terug van weggeweest! Van 23 december t/m 2 januari staat hun tent weer aan de Laan van Europa met een spectaculaire show vóór en dóór Dordtenaren. Met je Dordtpas ga je gratis naar deze voorstelling.

Het ijs op!

Als het natuurijs nog even op zich laat wachten, kun je alvast oefenen op de schaatsbaan van Optisport Sportboulevard Dordrecht. Met je Dordtpas ga je gratis het ijs op en geniet je van de sportieve hardrijbaan en de gezellige funbaan.

Boffen met poffertjes

Tijd om op te warmen? Dan ga je natuurlijk voor de beroemde poffertjes van Visser's Poffertjes. Geniet met je Dordtpas van 25% korting op poffertjes met boter of met nutella. Eet smakelijk!

Visser's Poffertjes
25% korting op poffertjes
Geldig t/m 31 december 2022

Pluspuntje

Wat past er nu beter bij de winter dan een lekker warm stukje appeltaart met slagroom? Bij Art & Dining krijg je met je Dordtpas 25% korting op een heerlijk stukje taart. Smullen maar!

Art & Dining
25% korting op taartpunt
Geldig t/m 31 december 2022
Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app