Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding

haal alles uit samen zijn

tip

Leuke momenten zijn er om te delen! Of je nou een dagje uit gaat met het gezin, de kleinkinderen meeneemt naar het museum of samen met je partner een romantische avond beleeft. Met wie je ook gaat: Vergeet je Dordtpas niet!

HARDGAAN met het gezin

Wat is er nou stoerder dan met het hele gezin in de Goliath gaan? Speciaal voor de waaghalzen onder ons kun je met je Dordtpas voor €10,- naar Walibi Holland, inclusief de busreis van en naar Dordrecht. Veel plezier!

Terug naar vroeger

“Opa, oma, is dit echt hoe jullie les kregen?” Er gaat een wereld open voor de kleinkinderen wanneer ze door het Nationaal Onderwijsmuseum lopen. Geen tablets en smartboards maar een griffel en lei! Met je Dordtpas beleef je gratis deze reis door de tijd.

Nationaal Onderwijsmuseum
Gratis entree
Geldig t/m 31 december 2022

Romantisch samen een filmpje pakken

Wat is een date night zonder samen een filmpje te kijken? Met je Dordtpas ga je gratis naar Cinema The Movies, op steenworp afstand van het Statenplein. Na afloop kun je een drankje doen in hun gezellige café.

Cinema The Movies Dordrecht BV
Gratis naar de film
Geldig t/m 31 december 2022

Cheatday met je vrienden

Tijd om een avondje te genieten met z’n allen. Bij Luca Osteria & Bar ben je aan het goede adres, hier krijg je met je Dordtpas namelijk 50% korting op de authentiek lekkere Napolitaanse pizza’s. Buon appetito!

Osteria- bar Luca
50% korting op onze overheerlijk pizza's!
Geldig t/m 31 december 2022

Til je sportbuddy naar een hoger niveau!

Tijd om de lat wat hoger te leggen, want klimmen is een echte full-body workout! Bij Mountain Network Dordrecht ga je met je buddy de hoogte in. Met je Dordtpas krijg je €7,50 korting op een kennismakingsles, zodat jullie elkaar veilig omhoog kunnen helpen.

Mountain Network Dordrecht BV.
€7,50 korting op kennismakingsles
Geldig t/m 31 december 2022
Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app