Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud

haal alles uit jezelf

tip

Ren je steeds van hot naar her? Vergeet niet af en toe wat me-time in te plannen. Van een massage tot een goede knipbeurt, of trakteer jezelf op thee en taart: met deze Dordtpas-acties kom je zeker tot rust!

Magische handen

Je hebt het druk op je werk, rent achter de kinderen aan of sjouwt met zware boodschappentassen. Je lichaam verdient wat extra aandacht! Ga naar de Groene Masseur op een prachtige plek in de historische binnenstad van Dordt. Met je Dordtpas krijg je 25% korting op een massage naar keuze. Die knopen in je lichaam zijn verleden tijd! 

 

Groene Masseur
25% korting op alle massages
Geldig t/m 31 december 2021
Beetje hulp

Soms helpt het om los te laten wat je niet meer nodig hebt. Daarbij helpen ze je bij SeeZen. Met je Dordtpas krijg je €15,- korting op een intakegesprek en een behandeling naar keuze. Kies voor een coachinggesprek of een fijne massage, en ga met nieuwe moed weer naar huis.

SeeZen
€15,00 korting op een intakegesprek plus een behandeling van 1 uur
Geldig t/m 31 december 2021
Schoon en fris

Natuurlijk kun je je eigen haar wassen, maar de kapper doet dat toch veel beter. Is er iets fijner dan fris gewassen en gekapt haar? Met je Dordtpas is het wassen van je haar onbeperkt gratis, als je het ook laat knippen bij Van Pelt Dames- en Herenkapsalons.

Van Pelt Dames- en Herenkapsalons
€ 3,70 korting op wassen
Geldig t/m 31 december 2021
Goede start

Trakteer jezelf eens op een kop thee of koffie en taart. Gewoon, omdat het kan. Met je Dordtpas haal je die bij Finn’s met 50% korting. Echt, je hebt het verdiend.

Finn's
1x 50% korting op koffie of thee met gebak
Geldig t/m 31 december 2021
Nog een film

Zak neer in het rode pluche en hup, je bent even weg. Lekker hard lachen, griezelen of zwijmelen, net waar jij zin in hebt. Ga met je Dordtpas naar Cinerama of Kinepolis, want daar krijg je 2x per jaar je kaartje gratis! Heb jij mooi nog wat over voor een grote popcorn.

Jezelf vaker trakteren op een leuke dag? Bekijk ook eens de rest van de acties!

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Let op!

Als gevolg van het coronavirus kun je de Dordtpas tijdelijk niet aanvragen bij de Stadswinkel en zijn met de aangescherpte maatregelen veel Dordtpas acties tot en met 19 januari niet mogelijk. Wil je gebruik maken van een Dordtpas-actie? Kijk dan eerst op de site van de partner of dit mogelijk is en of je van te voren moet reserveren.