Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud

haal alles uit je wandeling

tip

Ga jij voor een kort blokje om of een uitgebreide wandeling? Waar je ook zin in hebt, in Dordrecht zijn er genoeg plekken om even lekker de benen te strekken. Dus, trek je wandelschoenen aan en ga op pad!

In de voetsporen van Van Gogh...

Loop langs de plek waar Van Gogh woonde of treedt in de voetsporen van Dordtse kunstenaar Aert Schouman. Het Dordrechts Museum heeft in de loop der jaren heel wat wandelroutes uitgestippeld. Komt dat nou even goed uit!

Check de street art

Wist je dat Dordrecht vol zit met gave street art. Centrum Dordrecht heeft de mooiste kunstwerken verzameld in een route van ongeveer 5 kilometer. Je start de wandeling bij de VVV Dordrecht.

Bevers spotten

Wandel je liever in de natuur? Dan ga je natuurlijk naar Nationaal Park De Biesbosch! Naast het mooie Hollandse landschap kan je ook nog eens heel veel vogels bewonderen. En als je geluk hebt, spot je misschien ook nog een bever!

Kijk omhoog!

Wist je dat Dordrecht de eerste Wereldbomenstad van Nederland is? Om dit te vieren heeft de Bomenstichting een interactieve bomenroute gemaakt. Start je wandeling in de museumtuin van het Dordrechts Museum en scan de QR-codes bij de bomen voor een audiotour vol interessante feitjes en verhalen.

Trek gekregen van al dat wandelen? Check hier de acties waarmee je iets lekkers kunt afhalen!

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Let op!

Als gevolg van het coronavirus kun je de Dordtpas tijdelijk niet aanvragen bij de Stadswinkel. Gebruik maken van een Dordtpas-actie? Kijk op de site van de partner of dit mogelijk is en of je van te voren moet reserveren.