Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding

Haal alles uit het voorjaar

tip

De vogels fluiten en het zonnetje laat zich weer vaker zien. Yes, het voorjaar komt eraan! Tijd om weer lekker op pad te gaan dus. Ga je iets lekkers eten, dieren spotten of even dobberen in het zwembad? Pak je jas, want met je Dordtpas kan het allemaal! 

Tijd om te snoepen

Tijd voor ijs! Je kunt het bijna niet laten staan, zo’n heerlijk ijsje van Ben & Jerry’s. Gelukkig hoeft dit ook niet, want bij de Remise krijg je met je Dordtpas vanaf 28 februari een gratis bolletje ijs. Dus, welke smaak gaat het worden? 

Let op: deze actie gaat in vanaf 28 februari 2022.

De Remise
Gratis Ben & Jerry's ijsje
Geldig t/m 01 november 2022

Geknor en gekakel

Het perfecte lente uitje: een dagje tussen de knorrende varkens, kakelende kippen en wollige schapen. Met de Dordtpas heb je gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Kun jij ook niet wachten om de boerderij te ontdekken?

Avonturenboerderij Molenwaard
Gratis toegang
Geldig t/m 31 december 2022

Balletje kijken

Wil je graag een keer naar een echte voetbalwedstrijd kijken? Pak je kans! Met je Dordtpas kun jij 1x gratis met introducé naar een thuiswedstrijd van FC Dordrecht. Ga met jouw favoriete voetbalfan in het vak zitten en juich gezellig mee.

FC Dordrecht
Voetbal beleef je in het stadion!
Geldig t/m 31 december 2022

Ga op wereldreis

Ontmoet de ijsberen in Antarctica, sta oog in oog met grote en kleine haaien en ga op bezoek bij de olifanten in Azië. Je bezoekt al deze fantastische plekken in één dag in Diergaarde Blijdorp. Met 1x gratis entree voor € 5,- of 50% korting op een abonnement beleef jij de dag van je leven.

Miniworld Rotterdam
1x gratis entree of 50% korting op een jaarabonnement
Geldig t/m 31 december 2022

Wie lust ze niet?

Pannenkoeken! Een dikke laag stroop en poedersuiker erop en HAP weg is die! Bij Visser’s Poffertjes eet je elke dinsdagavond onbeperkt pannenkoeken. Onbeperkt? Jazeker, hoeveel je maar wilt en dat met € 5,- korting! 

Een spetterende dag

Kun jij niet wachten om te zwemmen met lekker weer? Plons in het water bij Optisport Boulevard Dordrecht en speel- en spetter erop los.. Met je Dordtpas kun je 1x gratis vrijzwemmen. Veel plezier!

Optisport Sportboulevard Dordrecht
Gratis vrijzwemmen
Geldig t/m 31 december 2022
Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app