Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding

haal alles uit het kleine

tip

Wie het kleine niet eert… Nou, de rest ken je wel. Dat grootte niet uitmaakt, bewijzen deze vijf Dordtpas acties. Of je nou gaat voor poffertjes, een bezoek aan Miniworld of een videoshoot van jouw baby. Klein is fijn!

Nederland in vogelvlucht

Je hebt al een jaar weinig van het land gezien, dus tijd om dat in te halen! Daarom ga je met je Dordtpas nu gratis naar Madurodam. Loop binnen een paar stappen van Rotterdam naar Amsterdam of stap in The Flying Dutchman. Veel plezier!

Madurodam B.V.
Gratis entree
Geldig t/m 31 december 2022

Retourtje Rotterdam - London

Toch even de grens over? Bij Miniworld Rotterdam kun je niet alleen Rotterdam in het klein bewonderen, maar sinds kort ook het Groot Brittannië. Of is het nu Klein Brittannië… Met je pas krijg je 1x gratis entree of 50% korting op een jaarabonnement.

Miniworld Rotterdam
1x gratis entree of 50% korting op een jaarabonnement
Geldig t/m 31 december 2022

Ook voor de grote trek

Poffertjes? Dan zijn toch eigenlijk gewoon mini-pannenkoeken? Ze smaken in ieder geval net zo lekker. En daarom krijg je met je Dordtpas een gratis portie poffertjes bij Visser’s Poffertjes in Dordrecht. Smullen maar!

Visser's Poffertjes
Gratis portie poffertjes
Geldig t/m 31 december 2022

Voor de kleinste mensjes

Zó klein blijven baby’s niet lang. Daarom legt Vos Belevingen de mooiste momenten van jouw pasgeboren baby vast. Met je Dordtpas krijg je onbeperkt 25% korting op een newborn video.

De newborn videograaf
25% korting op new born video
Geldig t/m 31 december 2022

Nog eentje dan, om het af te leren

Vaak smaken de kleinste chocolaatjes het lekkerst. Bij de chocola van Olala Chocola vraag je je dan ook af hoe ze zoveel smaak in zo’n klein hapje hebben weten te stoppen. Misschien wordt dat duidelijk als je er nog eentje neemt. En nog eentje… Met je Dordtpas krijg je onbeperkt 25% korting op de pindarotsjes.

Olala Chocola Dordrecht
25% korting op pindarotsjes
Geldig t/m 31 december 2022
Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app