Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud

haal alles uit Dordrecht

tip

Hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt… Nou echt niet! In de oudste stad van Nederland is namelijk heel veel te beleven. Dus pak je pas en doe een rondje Dordrecht.

Spring maar achterop bij mij...

Nu we veel binnen zitten, is het belangrijk om af en toe een frisse neus te halen. Ga voor een rondje door het oude stadscentrum of duik de natuur van de Biesbosch in. En kan jouw stalen ros wel een opknapbeurt gebruiken? Met Dordtpas krijg je 50% korting op een onderhoudsbeurt bij Royal Bike.

 

Royal Bike
50% korting op onderhoudsbeurt / servicebeurt
Geldig t/m 31 december 2021
Glijden over het ijs

Al 6 jaar op rij laten de beste shorttrackers van de wereld zien wat ze in huis hebben in Sportboulevard Dordrecht. Nu is het jouw beurt. Haal je schaatsen uit het vet en glijden maar! Met Dordtpas kan je 1x gratis schaatsen.

 

Optisport Sportboulevard Dordrecht
Gratis schaatsen
Geldig t/m 31 december 2021
Smullen geblazen

Van al dat bewegen krijg je trek, dus tijd voor iets lekkers. Wat dacht je van warme poffertjes met een dikke laag boter en poedersuiker. Met je Dordtpas kan je een gratis portie halen. En kan je er echt geen genoeg van krijgen? Dan haal je ze daarna met 25% korting!

 

Visser's Poffertjes
Gratis portie poffertjes
Geldig t/m 31 december 2021
Kunst kijken

Toe aan een wat rustigere activiteit? Het Dordrechts museum is the place to be! Met meer dan 6 eeuwen aan Nederlandse schilderkunst kijk je je ogen uit. En met je Dordtpas doe je dat helemaal gratis.

 

Dordrechts Museum
Gratis entree
Geldig t/m 31 december 2021
Welkom bij de club

Filmfanaten opgelet! Cinema The Movies organiseert 7 keer per jaar een film club waarbij je de nieuwste arthouse films kunt kijken. Benieuwd of het wat voor jou is? Met Dordtpas kan jij er 1x gratis heen.

Cinema The Movies Dordrecht BV
Gratis naar de film
Geldig t/m 31 december 2021

En je kunt nog veel meer doen! Bekijk hier alle acties.

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Let op!

Als gevolg van het coronavirus kun je de Dordtpas tijdelijk niet aanvragen bij de Stadswinkel. Gebruik maken van een Dordtpas-actie? Kijk op de site van de partner of dit mogelijk is en of je van te voren moet reserveren.