Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding

Haal alles uit de zomer!

tip

Het is zomer! En waar denk je dan aan..? Aan heel veel ijsjes, op avontuur gaan, uitgebreid relaxen, lekker afkoelen en genieten van het lekkere weer natuurlijk! Eén ding is zeker: met de Dordtpas ga jij een heerlijke zomer tegemoet. Dus pak je pas, smeer je goed met zonnebrand in en ga op pad!

Spetter plezier

Met de hoge temperaturen wil je natuurlijk zo veel mogelijk afkoelen. In het Plaswijckpark zijn er genoeg plekjes waar je lekker kunt afkoelen. Duik het water in met de Kangaroetsj, ga lekker pootje baden in de Avonturenbeek, dip je voet in het water tijdens de Vlottenvaart of zoek de schaduw op voor een picknick in Wandelwijck. Met je Dordtpas mag je gratis naar binnen. Veel plezier!

 

Plaswijckpark
Gratis entree
Geldig t/m 31 december 2022

Dordt in het zonnetje

Het zonnetje schijnt, de temperatuur is aangenaam: trek die wandelschoenen maar uit de kast! Denk jij dat je Dordrecht op je duimpje kent? Dan ben je vast nog niet meegegaan met de stadswandeling van Ontdek Dordrecht. Hierbij ontdek je Dordtse parels die je nog niet eerder hebt gezien. Wat dacht je van oude pakhuizen, verborgen steegjes en mooie doorkijkjes? Met je Dordtpas kun je gratis mee.

 

Ontdek Dordrecht
Gratis rondleiding
Geldig t/m 31 december 2022

Fris, koel en lekker

Uiteraard horen er heel veel ijsjes bij de zomer. Maar wees snel, straks is je ijsje gesmolten! Bij de Remise kun je terecht voor de lekkerste smaken van Ben & Jerry’s. De keuze is reuze, dus er zit altijd wel een smaak tussen die je lekker vindt. Met de Dordtpas krijg je het eerste bolletje gratis. Smullen maar.

 

Tovenaar voor een dag

Laat je meenemen door de magie van Toverland! Vlieg mee op 40 meter hoogte, ga over de kop in de achtbaan en neem een kijkje in de schatkamer van Merlijn. Er is zoveel te zien en te doen, je komt ogen te kort. Met dit mooie weer is het heerlijk om door het park te lopen. Met de Dordtpas kun je nu voor €10,- naar binnen. Een leuke dag gegarandeerd!

Even bijkomen

Tijd voor een drankje en lekkere lunch, want van de warmte kun je aardig loom worden en dorst krijgen! Bij Den Witten Haen ben je dan aan het goede adres. Hier kun je heerlijk afkoelen in de sfeervolle stadstuin en genieten van een verfrissend drankje en uitgebreide lunch. Met je Dordtpas krijg je 1x 25% korting op een lunch zonder drankjes. Wie neem jij mee?

 

Lunchroom Den Witten Haen
25% korting op een lunch zonder drankjes
Geldig t/m 31 december 2022
Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app