Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud

haal alles uit de herfst

tip

Vallende blaadjes, gekleurde bomen: het is herfst! Maar binnen zitten? Echt niet! Er is namelijk altijd iets te doen met je Dordtpas, ook als de zon niet schijnt. Ga kunst kijken, rond varen, poffertjes happen of twee keer naar je favoriete film. De opties zijn eindeloos deze herfst, dus pak je pas en ga!

Taart en kunst

Combineer twee van je favoriete dingen: taart en kunst! Bij Art & Dining hangt er van alles aan de muur. Zo hebben jullie gelijk iets om over te praten tijdens het eten. Met je Dordtpas krijg je 25% korting op een heerlijk stuk taart. Zit je helemaal vol? Vergeet dan niet nog even in de museumtuin te kijken!

Art & Dining
25% korting op taartpunt
Geldig t/m 31 december 2021
School van toen tot nu

Griffels en potten inkt. Aap, noot en Mies. Beleef het onderwijs door de jaren heen in het Nationaal Onderwijsmuseum. Daar zijn jullie vast heel wat uurtjes zoet mee. En eh… vergeet je Dordtpas niet, want daarmee is de entree onbeperkt gratis.

Nationaal Onderwijsmuseum
Gratis entree
Geldig t/m 31 december 2021
Dubbel smullen

Poffertjes! Wie lust ze niet? Bedekt onder een grote klont roomboter en een dikke laag suiker. En jij hebt extra mazzel, want met je Dordtpas krijg je nu 1 gratis portie. Delen mag, maar hoeft natuurlijk niet!

Visser's Poffertjes
Gratis portie poffertjes
Geldig t/m 31 december 2021
Utrecht vanaf het water

Stap gratis op de rondvaartboot van Rederij Schuttevaer en ontdek Utrecht vanaf het water. Kijk, daar is de Domtoren al, en zie je mooie kerk daar verderop? Je hoeft je geen zorgen te maken over een buitje, want de boot is overdekt en verwarmd.

Rederij Schuttevaer
1x gratis rondvaart van 1 uur
Geldig t/m 31 december 2021
Avondje naar de bios

Is het een echte grijze herfstavond? Dan is er niets beter dan de bioscoop! Jij zit lekker warm binnen en kijkt naar de beste klassiekers of die nieuwe actiefilm waar iedereen het over heeft. Met je Dordtpas kan je 1x gratis naar de film bij Kinepolis.

Kinepolis Dordrecht
Gratis naar de film
Geldig t/m 31 december 2021

En er is nog zoveel meer te doen deze herfst! Check alle acties en ga eropuit!

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Let op!

Als gevolg van het coronavirus kun je de Dordtpas tijdelijk niet aanvragen bij de Stadswinkel en zijn door de geldende maatregelen sommige Dordtpas-acties niet mogelijk. Gebruik maken van een Dordtpas-actie? Kijk op de site van de partner of dit mogelijk is en of je van te voren moet reserveren.