Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding

Haal alles uit cultuur snuiven

Huis van Rijn
tip

Zin in een dagje cultuur snuiven? Dan zit je goed met je Dordtpas! Met de pas is er gratis of met korting namelijk genoeg cultureels te doen. Dans de benen uit je lijf, trek je wandelschoenen aan, droom weg voor het witte doek óf ga de stad uit en neem een kijkje in het vorstelijke Escher Museum. Pak snel je pas en ga op stap. Veel plezier!

 

Verdwaal door de koninklijke kamers

Laat je verrassen door de meesterwerken van Escher in het Winterpaleis van Koningin Emma in Den Haag. Hier bewonder je meer dan 120 kunstwerken van M.C. Escher in verschillende kleuren, vormen en materialen. Je kijkt je ogen uit! Met je Dordtpas krijg je 1x gratis toegang.

 

Escher in Het Paleis
Gratis entree
Geldig t/m 31 december 2024

Voetjes van de vloer

Eindelijk mag het weer; dansen en meezingen bij een concert! Bij Poppodium Bibelot is er voor ieder wat wils. Heb jij zin om helemaal uit je dak te gaan? Pak dan snel je Dordtpas, want hiermee krijg je 1x gratis entree op verschillende clubavonden. 

 

Poppodium Bibelot
Gratis naar veel concerten
Geldig t/m 31 december 2024

Trek je wandelschoenen aan

Leer jouw stad écht kennen door een bijzondere stadswandeling langs de highlights van Dordrecht. Een enthousiaste gids neemt je mee langs verborgen parels, zoals de Grote kerk, het Groothoofd en het historische havengebied. Tijdens de tour ontdek je de mooiste verhalen uit de geschiedenis van Dordrecht. Met je Dordtpas kun je 1x gratis mee.

 

Ontdek Dordrecht
Gratis Stadswandeling in Dordrecht
Geldig t/m 31 december 2024

Een filmpje pakken

Zin om weg te zwijmelen bij een romantische film, met het gezin naar een grappige familiefilm of toch liever een Oscar-film kijken? Bij Cinema The Movies ben je aan het juiste adres! Kies een film uit het ruime aanbod en krijg met je Dordtpas 1x gratis toegang. Wie neem jij mee?

 

Filmtheater De Witt
onbeperkt €3,00 korting op filmkaartjes
Geldig t/m 31 december 2024

Hallo boekenwurm

Boeken lenen, een kopje koffie drinken en de krant lezen of andere mensen ontmoeten.Of je nu voor je rust komt of liever deelneemt aan een activiteit, één ding is zeker: in de bieb is er altijd iets te doen! Met je Dordtpas krijg je nu 25% korting op een abonnement voor volwassenen.

 

Bibliotheek AanZet
7,50 korting op het abonnement
Geldig t/m 31 december 2024
Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app