Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud

haal alles uit afhalen

tip

Trek in een snack tijdens je wandeling of gewoon geen zin om zelf te koken? Met je Dordtpas kan je bij verschillende horeca in Dordrecht iets lekkers afhalen. Dus pak je pas en smullen maar!

Op z’n Italiaans

Waan jezelf even in Italie met een pizza van Osteria Luca. Een heerlijke dunne bodem, luchtige en licht krokante korst, met de hand gemaakt en belegd met de beste ingrediënten. Loopt het water je al in de mond? Met je Dordtpas kan je 1x een gratis pizza Margherita afhalen.

Osteria- bar Luca
Gratis overheerlijke pizza Margherita
Geldig t/m 31 december 2021
Wafel walk

Trek gekregen tijdens een van je wandelingen? Maak een pitstop bij Restaurant het Magazijn voor een kopje koffie en een warme wafel. Met je Dordtpas krijg je onbeperkt 25% korting op deze heerlijke combi.

Ice, ice, baby

Weer of geen weer, een ijsje kan altijd! Kies een van de Ben & Jerry’s smaken bij De Remise en krijg je eerste bolletje gratis.

De Remise
Gratis Ben & Jerry's ijsje
Geldig t/m 31 oktober 2021
Pofferdikkie, wat lekker

Poffertjes! Wie lust ze niet? Bedekt onder een grote klont roomboter en een dikke laag suiker, licht krokant van buiten en zalig luchtig van binnen. Op vertoon van je Dordtpas kan je één portie gratis afhalen!

Visser's Poffertjes
Gratis portie poffertjes
Geldig t/m 31 december 2021
Bakkie pleur

Voor wat extra energie tijdens je wandeling haal je een koffie to go bij De Remise. En bij een stuk taart of cake, krijg je 'm ook nog eens helemaal gratis. Win-win situatie toch?

De Remise
Gratis koffie bij cake of taart
Geldig t/m 31 december 2021
Burger happen

Geen zin om zelf te koken vanavond? Maak het jezelf makkelijk en haal een verse burger of wrap bij Urban Food House. En je kunt dit zo vaak doen als je wilt doen, want met je Dordtpas krijg je onbeperkt 25% korting op het hele menu.

En dat is nog lang niet alles wat je kan afhalen in Dordrecht. Bekijk hier alle acties.

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Let op!

Als gevolg van het coronavirus kun je de Dordtpas tijdelijk niet aanvragen bij de Stadswinkel. Gebruik maken van een Dordtpas-actie? Kijk op de site van de partner of dit mogelijk is en of je van te voren moet reserveren.