Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding

Haal alles uit het theater

Mensen zitten in het theater
tip

Het heeft even geduurd, maar we kunnen eindelijk weer naar het theater. En om dat te vieren kun je met je Dordtpas voor maar € 5,- naar verschillende voorstellingen in Kunstmin. Geniet van muziek van The Beatles en The Rolling Stones, krijg de slappe lach tijdens een cabaretvoorstelling of geniet van een swingende musical. It's showtime!

Lachen, gieren, brullen

Cabaretier, actrice én zangeres. Sanne Wallis de Vries is het allemaal! Donderdag 11 november staat ze in het Kunstmin theater met haar show 'Kom!'. Met een mix van stand-up comedy en muzikale optredens neemt ze je mee op reis door haar verbeelding. Met je Dordtpas krijg je €19,50 korting. Dat wordt lachen!

Musical voor het hele gezin

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel, gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. In het maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee puntoren en hij krijgt een witte staart… Dolfje is een weerwolf! Ontdek 14 november hoe dit avontuur verder gaat. Met je Dordtpas krijg je maar liefst €18,50 korting. Griezelen maar!

Terug naar de sixties!

In de jaren 60 was het dé grote vraag: ben je fan van The Beatles of de Stones?18 november hoef je niet te kiezen, want dan spelen Harry Sacksioni, Edward Reekers en Syb van der Ploeg het beste van beide. Met je Dordtpas krijg je €24,50 korting op het concert The Stones vs. The Beatles. Rock on!

Familieperikelen

Geniet van een avond toneel met Nederlandse topacteurs zoals Hans Croiset, Anne Wil Blankers en Johanna ter Steege. In Het Oog van de Storm volg je André en Madeleine die al meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd zijn. Wanneer hun dochters, Anne en Elise, een weekendje langskomen gebeuren er vreemde dingen. Alles wijst erop dat er iemand overleden is. Maar wie is het? Ontdek het met je Dordtpas en koop je kaartje met €30,- korting.

Wereldwijde kaskraker

In de wereldberoemde musical Rocky Horror Show raken Brad en Janet tijdens een onweersbui verzeild in de wereld van de perverse dokter Frank-N-Furter en zijn opmerkelijke huisgenoten. De avond ontaard voor hen in een regelrechte relatie- en libidotest... Ontdek hoe dit afloopt op vrijdag 3 december. Met je Dordtpas krijg je maar liefst €34,50 korting

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app