Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud

Informatie voor partners

Word ook partner en laat Dordrecht en omgeving kennismaken met jouw aanbod. Met Dordtpas bereik je op een leuke manier een groot publiek, en daar hoef je zelf weinig voor te doen.

Wat houdt het in?

Met de Dordtpas doen pashouders gratis of met korting leuke dingen in de stad, zoals bezoeken aan musea, bioscopen, horeca en toeristische attracties. Als partner kun je meedoen aan Dordtpas door korting te geven, bijvoorbeeld op de toegang of de aanschaf van een product. 
 

Wat krijg je?

Dordtpas brengt jouw actie onder de aandacht van alle pashouders. Zij maken op een laagdrempelige manier kennis met de actie. Dordtpas zorgt ervoor dat de actie nog succesvoller wordt, door er op een leuke manier aandacht aan te besteden. De acties staan op de website, in de app, het jaarlijkse magazine en op social media.

Middelen

  1. Gebruiksvriendelijke website en app
  2. Een jaargids met uitgelichte acties
  3. Maandelijkse nieuwsbrief naar alle pashouders
  4. Leuke posts op Instagram en Facebook

 

Het is simpel:

  1. Je meldt je aan als partner
  2. Je laat ons weten welke actie of activiteit pashouders bij kunnen doen
  3. Je verwelkomt de pashouder
     

Word partner

Wil je je opgeven als partner? Lees dan de handleiding en vul het onderstaande formulier in. Zodra je een activiteit en/of actie hebt ingevoerd, nemen we contact met je op.  

Heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Let op!

Als gevolg van het coronavirus kun je de Dordtpas tijdelijk niet aanvragen bij de Stadswinkel. Gebruik maken van een Dordtpas-actie? Kijk op de site van de partner of dit mogelijk is en of je van te voren moet reserveren.