Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud

op pad met Dordtpas

review

Met de pas op pad? Deze Dordtpassers gingen je voor! Want met zoveel acties is er altijd wel iets te beleven. Hieronder lees je de ervaringen van anderen, zoals ze die deelden op social media.

Zo ging @louisevdworp bijvoorbeeld met haar kinderen naar Avonturenboerderij Molenwaard. Zij waanden zich boer en boerin voor een dag!  “Het zevende uitje met onze Dordtpas alweer. Van modderpoel race, tractor en ponyrijden tot varkens aaien die vannacht geboren waren.” Wat een feest! Je bezoek is met Dordtpas gratis

Een Haagse dag

Oh, oh, Den Haag, wat ben je mooi! @luz_van_diedenhoven ging naar Sea Life Scheveningen, het Omniversum en ook nog even uitwaaien op het strand. Het oordeel? “Een hele fijne en leuke vakantiedag!” Ook een dagje Den Haag doen? Dat kan! Met Dordtpas krijg je gratis toegang tot Sea Life Scheveningen en kun je 1x gratis naar een film naar keuze bij het Omniversum

 

"Het zevende uitje met onze Dordtpas alweer."

- @louisevdworp
Poffertjes pakken

Visser’s Poffertjes, wie kent ze niet?! Hier ga je heen voor een portie echte Oud-Hollandse poffertjes (of twee). Ook @doordelensvaniris ging langs met haar zoontje, die stond ervan te kijken hoeveel poffertjes er waren! Met Dordtpas krijg je 2x gratis een portie poffertjes. Ga je ook eens langs?

Bl-EI-dorp

Wat een blij ei! @reinaschenkel bezocht Diergaarde Blijdorp met haar Dordtpas. Daar zie je niet alleen heel veel dieren, je waant je er bijna zelf een! Wist je dat er ook net een bison is geboren? Ga meteen even op kraambezoek. Met Dordtpas kun je het park 1x keer bezoeken voor €5,- óf je krijgt 50% korting op het abonnement. Daar word je toch blij van?

"Met de Waterbus naar 't museum. Topdag!"

- @____syl
Met je neus in de natuurhistorie

@____syl ging naar het Natuurhistorisch Museum Rotterdam: “Een dagje op pad! Met onze fietsen de Waterbus op richting Rotterdam en dan is het nog maar een klein stukje trappen richting ‘t museum. Topdag!” Ook zien? Met Dordtpas bezoek je het museum helemaal gratis!

 

Volg je ons al op social media? Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, leuke acties en reviews van de pas via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Let op!

Als gevolg van het coronavirus kun je de Dordtpas tijdelijk niet aanvragen bij de Stadswinkel en zijn met de aangescherpte maatregelen veel Dordtpas acties tot en met 19 januari niet mogelijk. Wil je gebruik maken van een Dordtpas-actie? Kijk dan eerst op de site van de partner of dit mogelijk is en of je van te voren moet reserveren.