Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding
alle acties
Magic Circus

1x 40% korting op magic circus 'ho,ho...ho!'

Geldig t/m 11 oktober 2023
Ook gebruik maken van deze actie?Afbeelding Dordtpas
Bestel je pas

Magic Circus, het Nederlands Stadscircus keert van vrijdag 6 t/m woensdag 11 oktober terug in Dordrecht Stadspolders op het van Eesterenplein aan de Stadspolderring / Groenezoom met een gloednieuwe voorstelling. In de nieuwe voorstelling SCUSZA lijken de grenzen tussen werkelijkheid en verbeelding te vervagen. Plots is er een nieuwe wereld waarin ballen rondvliegen, stoelen zoveel meer zijn dan zitobjecten en waar haarhangjongeren chillen in de nok van het circus. Hét Dordtse circusfeest van het jaar met Nederlands oudste én modernste tentcircus. 

Magic Circus biedt eindelijk een modern circus dat ook leuk is voor kinderen. Pijl en boog schieten met je voeten, publiek dat blijkt te kunnen zweven. De artiesten uit Nederland, Polen, Argentinië, Kenia en Venezuela kijken uit naar je bezoek. Kom langs en ontdek het laatste écht Nederlandse tentcircus dat nog een volledig seizoen op tournee is.

1x 40% korting op entreekaart klasse b magic circus scusza
 • Waar
  Van Eesterenplein 15 Tegenover
  3315 KS Dordrecht
  Open in maps
 • Meer info
 • Let op

  Één kaartje per Dordtpas. Niet de Dordtpas(sen) vergeten mee te nemen als je kaarten haalt aan de circuskassa! Vlakbij station Dordrecht Stadspolders. Online te reserveren via de circuswebsite.

 • Duur van de actie
  Geldig van 25 september 2023 t/m 11 oktober 2023
Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app