Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding
alle acties
Poppodium Bibelot

1x 25% korting op Dutch Queen Tribute

Geldig t/m 15 december 2023
Ook gebruik maken van deze actie?Afbeelding Dordtpas
Bestel je pas

Alle grote hits en geliefde album tracks van deze grandioze rockband komen tot in detail voorbij in een energieke show. Van het superieure stembereik van Freddie Mercury tot de verfijnde dynamiek van Brian May, van de melodische bas partijen van John Deacon tot de karakteristieke grooves van Roger Taylor, samengesmeed door Freddies herkenbare pianopartijen.


De muziek van de rockgiganten van Queen heeft inmiddels flinke sporen achtergelaten in onze cultuur. Dat hun talloze hits tijdloos zijn blijkt wel uit de grote schare fans die met elke nieuwe generatie alleen maar groeit. Ook de bandleden van The Dutch Queen tribute werden al op jonge leeftijd geraakt en het heeft hen muzikaal gevormd.

1x 25% korting op dutch queen tribute
standaardtarief van € 23,50 voor € 17,60
 • Waar
  Noordendijk 148
  3311RR Dordrecht
  Open in maps
 • Meer info
 • Reserveringen
  https://www.bibelot.net

  Wil je dit concert bezoeken? Neem dan via e-mail contact op met publiciteit@bibelot.net. Geef aan welk evenement je wilt bezoeken en vermeld daarbij ook je pasnummer. Je ontvangt dan een unieke code om het ticket met korting aan te schaffen. Met dit ticket kun je de zaal betreden. Alvast veel plezier! Let op! Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar, op = op

 • Duur van de actie
  Geldig van 15 augustus 2023 t/m 15 december 2023
Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app