Ga direct naar: Hoofdnavigatie
Ga direct naar: Inhoud
Ga direct naar: Cookie melding
alle acties
Poppodium Bibelot

1x €16,00 korting op gratis concert mark foggo

Geldig t/m 28 april 2023
Ook gebruik maken van deze actie?Afbeelding Dordtpas
Bestel je pas

Skabaas Mark Foggo staat wereldwijd bekend als dynamische zanger en podiumartiest. Hij is een van de grootste spelers in de skascene sinds de jaren 80 en staat vooral bekend om zijn manische uitvoeringen, gekke persoonlijkheid, uitstekende skasongs en ongelooflijke skashows met hoge energie. Mark Foggo begon op slechts 14-jarige leeftijd en toerde al ontelbare keren de wereld rond om zijn fans te verblijden met zijn unieke shows!


Het bekendste album ‘Ska Pig’ was een enorm succes bij skafans over de hele wereld en wordt tegenwoordig beschouwd als een klassieker in het genre.

Zijn nieuwste release ‘Live at Fiesta La Mass’ (opgenomen in Frankrijk) is net zo gepassioneerd en energiek als altijd! In veel opzichten maakt hij met deze release de cirkel rond en laat hij zien dat, hoewel trends en tijden zijn veranderd, Mark Foggo’s toewijding aan het spelen van dynamische muziek alleen maar sterker is geworden!

1x €16,00 korting op gratis concert mark foggo
standaardtarief van €16,- voor €0,-
 • Waar
  Noordendijk 148
  3311RR Dordrecht
  Open in maps
 • Meer info
 • Reserveringen
  0786133482https://www.bibelot.net

  Wil je een van de genoemde concerten of feesten bezoeken? Neem dan via e-mail contact op met publiciteit@bibelot.net. Geef aan welk evenement je wilt bezoeken en vermeld daarbij ook je pasnummer. Het ticket ontvang je dan digitaal van Bibelot via e-mail. Met dit ticket kun je de zaal betreden. Alvast veel plezier!


  Let op: Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar, op = op!

 • Duur van de actie
  Geldig van 17 april 2023 t/m 28 april 2023
Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang maandelijks een nieuwsbrief.

Download de app

Nu alle acties op één plek, altijd bij de hand

Afbeelding Dordtpas app